Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Zaag gaat onversaagd door

Op 1 maart nam Samed de bekende doe-het-zelfwinkel Zaag aan de Laan van Meerdervoort 258 over van Dennis. Dennis is af en toe nog in de winkel aanwezig om Samed te ondersteunen bij zijn nieuwe ondernemerschap. Kees blijft werken bij Houtwinkel Zaag. 

Buurtwinkel

Samed heeft een opleiding tot software engineer gevolgd, maar slaat dus nu een heel andere koers in. Zijn vader, die als klant de winkel bezocht, bracht hem op dit idee. “Dat is wat voor jou”, zei hij. En Samed ging de uitdaging aan. “Het is prettig in zo’n buurtwinkel te werken en de zaak loopt best goed.”

Zagen en meer!

We blijven doen waar we goed in zijn: zagen, maar ik wil het assortiment wel wat uitbreiden met nieuwe producten. Met kasten op maat en andere meubels op maat is zeker ook meer te doen. Je moet hier alles op het gebied van doe-het-zelf en interieurwerk kunnen vinden en we gaan binnenkort ook de winkel aanpassen. En er komt een nieuwe showroom met kasten, meubels en meer. Ik heb er echt zin in om van deze doe-het-zelfwinkel een blijvend succes te maken.” Voor de buurt is het natuurlijk fijn, dat Zaag gewoon doorzaagt. 

Houtwinkel Zaag
Laan van Meerdervoort 258
2563 AJ Den Haag
houtwinkelzaag.nl

Tekst en foto: Aad van Schie