Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Grote plannen in het verschiet bij Ali’s Lebanese Incredible Sandwiches

Voorzichtig begonnen ze, Ali Shiet en Ali Haidar, op 27 april 2018 zonder veel horeca-ervaring Ali’s Lebanese Icredible Sandwiches op de hoek Regentesselaan en Weimarstraat. Ze gaven nog even niet allebei hun baan elders op. Het was een nieuwe formule, dus spannend. Die bleek boven verwachting aan te slaan. 

Vegetarisch/veganistisch

Het ging bijna meteen goed lopen en dat overviel henzelf ook een beetje. Nu runnen ze de zaak met z’n drieën: de twee Ali’s en Zainab, de tweelingzus van Ali Shiet, en de vrouw van Ali Haidar. Een echt familiebedrijf dus. Nog steeds is de formule vegetarisch/veganistisch. Waarom destijds daarvoor gekozen? Ali Shiet: “De Libanese keuken is heel breed en bekend. Wij hebben voor  vegetarisch gekozen omdat we ook die kant van de keuken wilden laten zien.”

Nieuwe formule, nieuwe zaak

Onlangs hebben ze de zaak helemaal vernieuwd. Wie er wel eens komt, zal opgekeken hebben van de nieuwe schaalgrootte en efficiëntie van de zaak. Ali: “Na zes jaar succes hebben we besloten om een ander filiaal te openen in The Mall of the Netherlands!”

Ali’s Lebanese Incredible Sandwiches
Regentesselaan 228
www.alislebanese.nl

Tekst: Anneke de Graaf
Foto: Frits Rotteveel