Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Koninginnekermis in Emma’s Hof  

Het begon een beetje miezerig, maar toen de zon doorbrak was het lekker warm en echt heel erg feest, zondag 26 mei in Emma’s Hof. Het feest ter gelegenheid van de verjaardag van koningin Máxima (die trouwens ooit Emma’s Hof officieel heeft geopend). Met vlaggetjes, vrolijke muziek, pannenkoeken, snoepkraam, de Kermiskoningin en behendigheidsspelletjes als slurfslingeren, tuimelende toren, kip aan ‘t spit, brullende bonenbaan, supersjoelen, jeu de poules, gatenkaas, toetjestoren, eendjes hengelen, knotsgek kegelspel, Bassie’s bal, olijke olifanten en oranjeboven. Er waren veel vrolijk geschminkte kinderen van alle nationaliteiten. Een superfeest in het prachtige en beeldschoon bloeiende Emma’s Hof. 

Tekst: Anneke de Graaf
Foto: Frits Rotteveel