Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Gulden klinker bij het Kamerlingh Onnesplein voor de de ReVa moeders

Op 4 maart plaatste stadsdeeldirecteur Daniel van Drunen samen met enkele vrouwen van de ReVa moeders een Gulden Klinker voor de huisnummers 47 b/c van de Noorderbeekdwarsstraat. Ze kregen deze Klinker en een waardebon van 1000 euro voor de sociale activiteiten die zij in dit deel van de wijk uitvoeren.  Goed voor de sociale samenhang. Natuurlijk waren er veel heerlijke hapjes. De zon scheen uitbundig op deze vroege lentedag. Het feest ging tot de avond door. Leuk dat ook de kinderen van de naastliggende school het feest mee konden vieren en natuurlijk genoten ook zij van het heerlijke voedsel.

Tekst: Anneke de Graaf
Foto: Frits Rotteveel