Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Paper Art & Design – Botanical Tales XS

Expositie t/m 11 mei

Sinds vorig jaar zomer vormen zes kunstenaars, Inge Prins van Wijngaarden, Marisa Klaster, Natasja van der Meer, Diane van der Marel, Margot Kat en Loes Schepens, het collectief Botanical Tales. Hun werk is nu te zien in galerie Paper Art & Design in de Weimarstraat. De werken zijn deze keer niet alleen van papier gemaakt, maar laten ook andere technieken zien zoals houtbewerking, keramiek, fotografie en nog meer interessante toepassingen zoals pigment uit planten. De gemene deler van de tentoonstelling is de liefde voor de natuur en de nieuwsgierigheid naar het karakter, gedrag en het materiaal van planten en bomen. Iedere kunstenaar onderzoekt de persoonlijke verbinding met de natuur en vertelt het eigen verhaal dat tot uiting komt in de objecten.

Meer info: loesschepens.nl