Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Kunstruimte NEST en Club Laak tijdelijk onder een dak

KUNSTRUIMTE NEST EN CLUB LAAK TIJDELIJK ONDER ÉÉN DAK

Vanaf april 2024 verhuist Nest voor een jaar naar het Laakkwartier, terwijl het huidige pand aan het De Constant Rebecqueplein volledig wordt gerenoveerd en klimaatneutraal wordt gemaakt. In die  periode maakt Nest onder de naam ‘Nest in Laak’ tentoonstellingen en programma’s in de grote industriële loods naast Club en Restaurant Laak. In deze nieuwe ruimte aan de Verheeskade 321 presenteert Nest vanaf 2024 een experimenteel en multidisciplinair kunstprogramma. Heske ten Cate, artistiek directeur Nest: “Met Nest in Laak willen we een ruimte openen die een brug slaat tussen de beeldende kunst, het nachtleven en de buurt. De ruimte in Laak is bijzonder prachtig: het voelt als een betonnen kerk van 700 m2 groot en 9 m hoog. Het vraagt om monumentale kunstwerken die ruimte bieden voor introspectie. Een plek voor verstilling tussen een van Nederlands spannendste clubs, de Praxis en de Shurgard.” 

Lees verder over komende evenementen op www.nestruimte.nl