Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Eekta voert actie voor huisvesting

Zoals eerder gemeld, moet Stichting Eekta haar huisvesting in de Boylestraat pet 1 juli verlaten. Medewerkers en leden voeren een stevige campagne om huisvesting voor hun activiteiten in de wijk en voor de Surinaamse gemeenschap in Den Haag te behouden. Op 20 maart hielden zij een massameeting in hun gebouw ter voorbereiding van hun actie op 4 april in het stadhuis. Er waren ruim 60 bezoekers aanwezig. De Haagse Stadspartij ondersteunt hun actie. Zij bieden op 4 april hun petitie aan, die inmiddels getekend is door 2300 mensen. Zij zullen massaal inspreken, mogelijk via 35 afzonderlijk personen. Het wordt vast een ‘hete’ bijeenkomst op 4 april.

Tekst: Aad van Schie
Foto: Eekta