Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Aankondiging 5 mei Vrijheidsmaaltijden in het Regentesse- en Valkenboskwartier

Op Bevrijdingsdag, zondag 5 mei, wordt er in het Regentesse- en Valkenboskwartier op maar liefst vijf plaatsen een Vrijheidsmaaltijd voor bewoners georganiseerd. Met als thema ‘Vrijheid is niet vanzelfsprekend’ organiseren Stichting Eekta in de Boylestraat, De Evangelische Broedergemeenschap in de Chassestraat, Stichting Vitaal Segbroek in De Regenvalk op het Regentesseplein, de Shri Sai Mandir op de Gaslaan, mogelijk in samenwerking met de Dew Mandir, en Wijkz op het Newtonplein samen met Stichting Kleurrijk Segbroek een maaltijd die voor alle wijkbewoners openstaat. De maaltijden zullen doorgaans rond het middaguur aanvangen en elk een eigen invulling van het thema krijgen. Het is een uitgelezen kans om kennis te maken met deze voor de wijk belangrijke organisaties en natuurlijk met je wijkgenoten. En een goede gelegenheid om verder na te denken over onze Vrijheid

Voor meer informatie en aanmelden ga naar: haagsevrijheidsmaaltijden.nl/in-de-buurt

Tekst: Anneke de Graaf
Beeld: Studio Duel