Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Tanken bij Duinoord

Er brandt weer licht bij tankstation Duinoord. De vorige eigenaar Jongeneel was er al een tijdje mee gestopt. De zaak is sinds kort overgenomen door een jong stel, Yousif Hanooki en Andy Polo. Andy is er wanneer ze kan, de rest van de dagen werkt ze in de zorg. Yousif – voorheen kapper – is er op alle andere dagen, van zeven tot zeven. Alleen zondag zijn ze dicht.

‘Witte pomp’

Een nieuwe naam is nog in de maak. Tot die tijd blijft het Duinoord. In de winkel is meer te koop dan alleen vers brood, je kunt er alles voor je ontbijt of lunch kopen. En de benzine? Betaalde je vroeger ver boven de adviesprijs, nu is dat flink eronder. En zo hoort het ook, zeggen Yousif en Andy. Inderdaad: de goedkope ‘witte pomp’ van vroeger is eindelijk weer terug.

Tekst en foto: Arne Westerhof