Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Snuffelmarkt in Dienstencentrum Copernicus

Op zaterdag 24 februari en zaterdag 23 maart is er weer een snuffelmarkt in Dienstencentrum Copernicus, Daguerrestraat 16. De markt is open van 8.30 tot circa 14.00 uur. De entree is gratis, evenals het parkeren in de wijk. De tafels liggen weer vol met kleding, sieraden, huishoudelijke artikelen, boeken en stripboeken, dvd’s en cd’s, snuisterijen en wat er verder die dag nog wordt binnengebracht. Ook het buffet is geopend voor koffie, thee en verse soep, broodjes en meer.

Dienstencentrum Copernicus
Daguerrestraat 16
2561 TT Den Haag
070-360 3232

www.dccopernicus.nl
Info: Simon 06 40766915