Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Kan ook goed!

Wandelend over de Regentesselaan richting de Zevensprong valt de fraaie wijze in het oog waarop de panden van de voormalige automaterialenhandel ‘Gamesa’ op Regentesselaan 342-358 opgeknapt zijn. Natuurlijk zijn er nog veel zaken in de wijk die ‘Vast beter kunnen’. Maar deze panden zijn keurig omgebouwd in woningen met goed metselwerk en een uiterlijk dat past bij de historie van de ooit chique laan. Zo kan het dus ook. Goed voorbeeld doet hopelijk goed volgen. De komende edities besteden we in deze rubriek aandacht aan opvallende verbeteringen in het straatbeeld. U kunt suggesties sturen naar: aad@konkreetnieuws.nl.

Tekst en foto: Aad van Schie