Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Koor de Buren in Buurt-en Kerkhuis Bethel

In het kader van de BethelMuziekMatinee geeft het koor De Buren o.l.v. Carolijn Moulen Janssen een concert in kerstsfeer op zondag 17 december om 15:00 uur, in de Bethelkapel, Thomas Schwenckestraat 30.

Het koor zal, samen met sopraan Därta Liepina als solist, barokrepertoire ten gehore brengen, begeleid door Leonardo Valiante op klavecimbel en violen Tuuli Korte en Yanis Eberhart. Het koor heeft ook gevarieerd kerstrepertoire op het programma staan, waaronder een aantal bekende christmas carols. Zoals altijd is de toegang gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Buurt-en Kerkhuis Bethel
Thomas Schwenckestraat 30, 2563 BZ Den Haag
T 070 3181656
betheldenhaag.nl