Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Kerstmarkt in Emma´s Hof

Zondag 17 december van 13.00 tot 19.00 uur is er als vanouds weer een kleinschalige kerstmarkt in Emma’s Hof.
(markt tot 17.00uur).

In de toegangspoort tot de tuin tonen en verkopen buurtgenoten hun eigengemaakte waar. De tuin is weer in kerstsfeer gebracht, er klinkt muziek, er branden lichtjes en op diverse plekken is stevig en zalig wintereten te verkrijgen, zoals de worstenkraam, vegafood, soep en verse flammkuchen! De glühwein en chocomelk staan warm. Voor kinderen zijn er diverse activiteiten te doen. Het programma is nog volop in de maak, dus hou ook ons instagramaccount, facebook en website in de gaten.

Stadstuin Emma’s Hof
Galileïstraat 36
2561 TG Den Haag