Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Uitnodiging Mantelzorgers Ontmoetingsdag donderdag 9 november 2023

Bestuur en Vrijwilligers Stichting Eekta nodigen u voor een speciale Mantelzorgers Ontmoetingsdag, in het kader van de Week van de Mantelzorg. Deze dag is een eerbetoon aan uw onvermoeibare toewijding en onmisbare zorg.

Waar en wanneer:
Datum: Donderdag 9 november 2023
Tijd: 13:00 – 18:00 uur
Locatie: Boylestraat 2, Den Haag

Programma:

12:30 uur: Inloop
Laten we beginnen met elkaar te verwelkomen en de dag ontspannen te beginnen.
13:15 uur: Welkom, Lunch & Dialoog
Samen genieten we van een heerlijke lunch en de mogelijkheid om met elkaar in gesprek te gaan. Dit is de perfecte gelegenheid om elkaar beter te leren kennen en ervaringen te delen.
14:15 – 15:00 uur: Ademhaling sessie en Informatie over stress bij mantelzorgers (door Kim Schaffer)
Na de lunch bieden we een inspirerende lezing over het omgaan met stress bij mantelzorgers. Ontdek hoe u de uitdagingen van mantelzorg kunt aanpakken en uw eigen welzijn kunt koesteren.
15:00 – 16:00 uur: Bingo met Leuke Prijzen
Spanning, gezelligheid en natuurlijk geweldige prijzen wachten op u!
16:00 – 17:00 uur: Live Muziek door de Eekta Karaoke Groep
We sluiten de dag feestelijk af met muziek, zang, en dans.Om deel te nemen, vragen wij u vriendelijk om u aan te melden via e-mail op info@eekta.com of telefonisch via 070-3653903.

Deze dag is volledig gewijd aan u, de mantelzorger. Het is een dag om te ontspannen, te leren, en omringd te zijn door gelijkgestemden. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen en uw inzet te waarderen.  In de bijlage vindt u de flyer.

We hopen u op 9 november te mogen begroeten voor een dag vol waardering en samenzijn.

Met warme groeten,
Bestuur en Vrijwilligers Stichting Eekta