Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Sint Maarten in Emma’s Hof: zaterdag 11 november

Zaterdag 11 november aanstaande is het weer ´Sint Maarten´. Het is inmiddels traditie dat er dan veel kleine kinderen met hun begeleiders en een mooie lampion naar Emma´s Hof komen. Ze horen in de tuin het verhaal over Sint Maarten en zullen vervolgens de omliggende straten in trekken om bij de deuren waar een kaars brandt aan te bellen. Ze hopen natuurlijk dat het zingen van een liedje iets lekkers op zal leveren…

De vrijwilligers van Emma´s Hof gaan er ook dit jaar weer voor zorgen dat de tuin prachtig versierd is en dat er voor de kleintjes chocolademelk en voor de volwassenen glühwein klaar staat.

De aftrap is bij de houten bank voorbij het huisje, rechts achterin de tuin. Daar wordt drie keer, om 18.00 uur, 18.30 en om 19.00 uur een prachtig St. Maarten verhaal verteld. Vergeet je brandende lampion niet en zoek een plaatsje bij de ronde houten bank. Na afloop van het verhaal, loop je om de vijver terug naar de uitgang en zie je nog meer lampjes branden. De volgende groep kan dan langs het huisje naar de bank.

We blijven zeker open tot 19.30 uur en voor iedereen die wil kan er een kop warme chocolademelk of glühwein worden gedronken voor, tijdens of na het lopen langs de deuren.

We hopen op heeeeeeeel veel kaarsjes voor de ramen van onze straat, maar ook zeker in de omliggende straten!
Tot 11 november!

P.S. Aan alle ouders en begeleiders vragen we om goed op uw kinderen te passen: de tuin is wondermooi (versierd) bij nacht, maar het is druk, donker en er is vuur in de tuin!

Foto: Designed by Freepik