Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

NEST – Cycle, Postal, Path

Tentoonstelling tot en met 7 januari 2024

In deze tentoonstelling wordt onderzocht hoe de sporen van de Zweedse kunstenaar Hilma af Klint 100 jaar later doorwerken in de hedendaagse kunst. Af Klint leefde in een tijd waarin wetenschappers de natuur onderzochten en zich bezighielden met fenomenen als atoomsplitsing en röntgenstraling; ontdekkingen die de wereld vormden en het onzichtbare zichtbaar maakten. Cycle, Portal, Path is in samenspraak met het Kunstmuseum en KM21 tot stand gekomen, waar gelijktijdig de tentoonstellingen ‘Hilma af Klint en Piet Mondriaan: Levensvormen’ en ‘Tai Shani – Our Hieromantic Objects of Love’ te zien zijn. Bij de drie tentoonstellingen is een uiteenlopend randprogramma ontwikkeld, zie voor updates: www.nestruimte.nl.

Nest
De Constant Rebecqueplein 20B
2518 RA Den Haag
070 3653186
info@nestruimte.nl
www.nestruimte.nl

(foto Ulla Wiggen – The Face of Mind)