Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Hoe zie jij de toekomst van Den Haag?

LET OP: bijeenkomst december 2023 is verplaatst naar januari/februari!

In de Haagse omgevingsvisie leggen we samen vast wat voor stad we in 2050 willen zijn. De gemeente hoort graag van bewoners en ondernemers uit Segbroek welke keuzes we in de komende jaren gezamenlijk moeten maken. Naast de onderzoeken die al zijn gedaan, willen we graag weten wat jij als bewoner, ondernemer of student vindt. Er zijn nog veel keuzes te maken en daar hebben we uw hulp bij nodig.

U bent welkom op 14 december van 18 tot 20 uur in ontmoetingscentrum Copernicus.

We starten met een hapje eten. Na een korte uitleg over de omgevingsvisie gaan we aan de slag. Er zijn verschillende onderdelen waar u aan mee kunt doen. De uitkomsten van deze sessie zijn terug te vinden in de omgevingsvisie.

Meer info over de omgevingsvisie: omgevingsvisie.denhaag.nl