Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Geld nodig voor jouw stichting of bewonersinitiatief? Ontdek de mogelijkheden bij PEP-up 1818!

Wil je meer weten over het aanvragen van geld voor je maatschappelijke project of over het opzetten van een stichting of vereniging? Kom op dinsdagavond 12 december (19.00 – 21.30 uur) naar het programma PEP-up 1818 in de kantine van HKV Achilles in het Haagse stadsdeel Segbroek. Adviseurs van PEP Den Haag, Stadsdeelkantoor Segbroek, CultuurSchakel, Fonds 1818 én andere fondsen gaan graag met je in gesprek. Kom langs en ontdek of we je een stapje verder kunnen helpen naar een succesvolle donatie- en/of subsidieaanvraag. Meld je direct aan voor PEP-up 1818 in Den Haag-Segbroek.

Veel organisaties in Segbroek vinden hun weg naar het stadsdeelkantoor, maar ze weten niet altijd bij welke andere financiers ze kunnen aankloppen met hun maatschappelijke projecten. Dat overzicht geven we op 12 december in het programma PEP-up 1818: netwerkcafé in Segbroek. Ook actieve bewoners met mooie plannen voor het stadsdeel of met de ambitie om een stichting of vereniging op te zetten, zijn welkom in de sfeervolle en gloednieuwe kantine van korfbalvereniging Achilles.

Alle vragen zijn welkom

Welke subsidieregelingen zijn er? Met welke plannen kun je donaties aanvragen bij de verschillende fondsen en hoe pak je dat aan? Wat mag je absoluut niet vergeten en in welke valkuilen trappen veel aanvragers? Je hoort het allemaal op 12 december. Na korte presentaties over subsidieregelingen en een centraal gesprek met de aanwezige fondsen, waarbij we het publiek al van harte uitnodigen om mee te praten en vragen te stellen, nemen we goed de tijd voor de netwerkborrel. Voel je niet geremd om op alle adviseurs af te stappen!

Programma PEP-up 1818 in Den Haag-Segbroek

Dinsdagavond 12 december
19.00 uur Inloop
19.15 uur Welkom
19.25 uur Welke subsidieregelingen zijn er?
19.55 uur Welke fondsen passen bij jouw organisatie of project?
20.15 uur Netwerkborrel
21.30 uur Einde

Meld je aan voor PEP-up 1818 in Den Haag-Segbroek.

Locatie
HKV Achilles
Pomonaplein 71
2564 XT Den Haag