Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Bowie, nieuwe huiskamer voor de buurt

Het heeft iets langer geduurd, maar dat is het dik waard. Wijnbar en restaurant Bowie is open, op de hoek van de Regentesselaan en de Columbusstraat. Bas van der Elst, een van de eigenaren, vertelt over de hobbels onderweg en de ambities voor de toekomst.

Ook ontbijt en lunch

“De verbouwing heeft inderdaad langer geduurd, er was meer onderhoud nodig dan we in eerste instantie dachten. Maar we hebben nu wel alles aan kunnen pakken. Bowie voldoet nu ook aan de modernste standaarden. De extra tijd hebben we trouwens ook gebruikt om het concept aan te scherpen. Eerst dachten we alleen ’s avonds open te zijn, maar we merkten dat er vanuit de buurt ook veel vraag was naar lunch en ontbijt. Dus gaan we zeven dagen in de week open vanaf 9.00 uur.”

Prachtig terras

De zon staat de hele dag op het prachtige terras, deze plek schreeuwt er gewoon om de hele dag open te zijn. Bowie is een wijnbar en restaurant waar je al vroeg terechtkunt voor een kopje koffie met een krantje, voor een lunch met een goed glas wijn of later voor een uitgebreid diner. Zo’n plek miste wat ons betreft nog hier: een huiskamer voor de buurt. Voor jong en oud, voor iedereen. Met net zo’n verscheidenheid als de buurt zelf.”

Locatie
Regentesselaan 24a
2562 CS Den Haag
Contact
Tel: (070) 206 6926
www.barbowie.nl
info@barbowie.nl

 

Tekst: Arne Westerhof
Foto: Laurien den Hartog