Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Wijn & Kunstatelier – RakeStreken – Sanne Knoester en Paul Boswijk

Expositie t/m 19 november Sinds 2012 combineren Sanne Knoester en Paul Boswijk verschillende stijlen en achtergronden, Sanne grafisch en Paul beeldend. De stijl is constant in ontwikkeling: wat begon met tekeningetjes in boekjes werden al snel tekeningen op doek en schilderijen. Ook keert de kalligrafie telkens terug in verschillende vormen. Deze ontwikkelingen zijn terug te zien in het actuele werk. Buiten het atelier werkt RakeStreken ook aan projecten zoals muurschilderingen op verschillende locaties in Den Haag in samenwerking met o.a. Street Art the Hague of in opdracht. Ook geven ze workshops kaligrafie op hun atelier. Dit is de 3e expositie van dit kunstenaarsduo bij Wijn & Kunstatelier.

Wijn & Kunstatelier
www.wijnenkunstatelier.nl
Weimarstraat 24 A, Den Haag