Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Koor Haagse Dominicus 55 jaar

Al jaren zingt het koor van de Haagse Dominicus in buurt- en kerkhuis Bethel aan de Thomas Schwenckestraat 30 in Den Haag. Iedere donderdagavond wordt er gerepeteerd om op de eerste en derde zondag van de maand de viering met prachtige zang te kunnen opluisteren. Vooral liederen van Huub Oosterhuis, maar soms ook andere, worden veel gezongen. Het koor staat onder inspirerende leiding van Jan Hulsbergen met aan de vleugel Gulmira Issabekova.

Zingen is wat het koor nu al weer 55 jaar doet. En zo’n jubileum moet natuurlijk gevierd worden! Daarom is er voor deze gelegenheid samenwerking gezocht met het koor van de Ecclesia in Leiden. Dit heeft geleid tot een unieke gebeurtenis: gezamenlijk zullen beide koren op 1 oktober zingen tijdens de viering van 10.30 uur in de Bethelkapel in Den Haag. 

Voor deze viering wordt u bij deze van harte uitgenodigd!

Zie voor meer informatie: www.haagsedominicus.nl