Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Impressie regenachtige, maar toch best geslaagde Burendag 23 september

Het was, zeker in de ochtend, wat stil en mistroostig bij de kraampjes in een deel van de Weimarstraat. Maar bij het Repareercafé van WijWeimar was het druk en gezellig. Koffiemolens en ander spul werden met veel plezier uit elkaar gehaald en kapotte kleding werd hersteld. En voor de  wildplukwandeling en de wandeling langs buurttuinen en ander spontaan groen was het best lekker weer. Het gezamenlijk eten van de oogst was lekker, maar wel weer een beetje stil. Tja, het weer werkte niet echt mee

Foto’s van Anneke de Graaf, Marieke Bauwens en Frits Rotteveel.