Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Gevelbeeld Copernicus: maak herstel en terugplaatsing mogelijk. Doneer nu!

Na jaren van zoeken en speuren is het verloren gewaande gevelbeeld van Copernicus teruggevonden. Dit prachtige beeld sierde van 1908 tot 1965 de gevel van Copernicusplein 9 en 10. Het beeld leek van de aardbodem verdwenen maar is dus gevonden en weer terug in de wijk.

We willen Copernicus zijn rechtmatige plek teruggeven, met uitzicht op het naar hem genoemde plein. Het beeld heeft weliswaar schade opgelopen, maar we gaan zorgen voor vakkundig herstel, voor zorgvuldige terugplaatsing aan de gevel en voor een klein fonds voor toekomstig onderhoud van het beeld. Daar is ongeveer 2500,- voor nodig.

Maak herstel en terugplaatsing mogelijk:

 

 


Klik op de knop hierboven (het bedrag is aanpasbaar).

DANK!

Lees hier meer over dit onderwerp

Beeld Copernicus