Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

BethelMuziekMatinee met Oekraïense toppianiste Kateryna Kurylko

De Oekraïense toppianiste Kateryna Kurylko geeft zondag 15 oktober 2023 een pianorecital op de Bethel Muziek Matinee. Zij zal een bloemlezing geven van muziek, uit verleden en heden, die haar na aan het hart ligt. Van klassieke meesters als Chopin, Tsjaikovsky en Mendelssohn tot hedendaagse muziek, zoals jazz, van Astor Piazzola, Ilya Beshevli en Milan Dvorák.

Kateryna Kurylko werd in 2000 geboren in de Oekraïense stad Charkiv en begon op zesjarige leeftijd met pianospelen. Eind 2021 rondde Kateryna haar pianostudie aan de Nationale Kotlyarevski University of Arts in Charkiv af. In maart 2022 vluchtte ze noodgedwongen vanwege de oorlog en kwam in Nederland terecht.

In haar jonge carrière won Kurylko al vele prijzen op toonaangevende concoursen.

Vooraf is er koffie of thee en na afloop gelegenheid voor ontmoeting onder het genot van een drankje.

Datum en tijd: zondag 15 oktober 15:00 uur
Plaats: Bethel – Thomas Schwenckestraat 30
Kosten: vrijwillige bijdrage