Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Jazz op het Koningsplein

‘Jazz in de Regentes op 7 en 8 juli op het Koningsplein, begint een goede traditie te worden in het eerste weekend van juli op het recent opgeknapte Koningsplein: voluit swingende jazz en funk op vrijdag en zaterdag bij sprankelend zomerweer. Op vrijdagavond 7 juli stond het plein lekker vol tijdens de swingende slotact van Elfin and the Funketeers.

Op zaterdagmiddag mocht de jeugd weer mee drummen met de Junglejazz Kids en met Roos Tap & Bodypercussion. En ’s avonds de afsluitende act met Marlon Pichel. Het was weer een geslaagd festival met zo’n acht tot tienduizend bezoekers”, zegt Menno Doorschodt, de festivalboss. Bovendien werkten we voor het eerst niet met vervuilende generators, maar gewoon met stroom uit de aldaar aanwezige laadpalen. Dus ook nog eens klimaatbewust.”

Tekst en foto: Aad van Schie