Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Paper Art & Design / Folds 2023

Tentoonstelling t/m 2 september 2023

Van 6 juni tot 2 september zijn naast de papieren wandobjecten van Loes Schepens ook werken van Elanor van der Zwet te zien: de serie Folds 2023. Voor van der Zwet zijn eigenschappen en de tactiele kwaliteiten van het materiaal zelf het startpunt tot het maken van een serie abstracte werken. Opvallend in haar werk is de wisselwerking tussen motieven, structuren, lijnen, geometrie, licht, schaduw en kleur. Haar werk combineert schilderachtige, grafische, architectonische en sculpturale elementen. Door meerdere werken te combineren ontstaat er ook een ritmisch geheel, met verwijzingen naar de natuur, seizoenen, muziek en patronen. Het belangrijkste doel in haar werk is het stimuleren van nieuwsgierigheid en de kijker in eerste instantie te betrekken vanuit de zintuiglijke waarneming. 

Galerie Paper Art & Design
Weimarstraat 56
2562  GZ Den Haag
+31 (0)6 24638700
info@paperartanddesign.nl
www.paperartanddesign.nl