Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Opleiding energiecoach voor huurders start in september

De energieprijzen blijven hoog en veel mensen worden met een forse rekening geconfronteerd. Vooral huurders van de wat oudere wijken kunnen hulp goed gebruiken. Energiecoaches bezoeken bewoners in hun eigen stad. Zij helpen hen bij het verlagen van de energierekening met adviezen en energiebesparende materialen. Materialen, zoals radiatorfolie, ledlampen en een waterbesparend douchekop. Dat doen ze gratis. 

Meer dan 10 bewonersorganisaties in Den Haag, Duurzaam Den Haag en de Energiebank Den Haag e.o. hebben zich verenigd in de Haagse EnergieBesparingsAanpak (HEBA). Zij leiden vrijwilligers op tot ‘Energiecoach voor huurders’. In september zijn er twee opleidingen.

  • De zaterdagmiddaggroep van 13.30-16.00 uur op 9, 16 en 30 september.
  • De woensdagavondgroep van 19.30-22.00 uur op 6, 13 en 20 september.

De cursussen worden gegeven in het centrum van de stad: PEP, Riviervismarkt 2 in Den Haag.

De deelname aan de cursus is gratis.
Vrijwilligers kunnen zich inschrijven bij marga.zuurbier@energiebankdenhaag.nl.