Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

NEST – Double Plus Good

Groepstentoonstelling tot 23 juli – Double Plus Good toont kunstwerken die het resultaat zijn van eenmalige samenwerkingen tussen kunstenaars. Zij breken in alle kwetsbaarheid hun oeuvre open voor een andere maker en tasten op papier, in films en installaties elkaars ideeënwerelden af. Double Plus Good is een vervolg op ‘Collaborations’, een tentoonstelling die Aveline de Bruin, (Collectie de Bruin-Heijn) eerder toonde in het Portugese Quetzal Art Centre en wordt met haar, Laurie Cluitmans (conservator hedendaagse kunst Centraal Museum Utrecht) en Heske ten Cate (artistiek directeur Nest) doorontwikkeld en gecureerd.