Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

KonkreetNieuws zoekt adverteerders

We zijn op zoek naar nieuwe adverteerders voor onze krant. Dat is nodig om de gestaag gestegen drukkosten te kunnen behappen. Bedenk dat we een bereik van vele wijkbewoners hebben met onze bijna 10.000 kranten!

Adverteer in KonkreetNieuws en krijg meer naamsbekendheid en meer aandacht voor je lokale product of dienst. Wij hebben advertentieruimte in verschillende standaardmaten beschikbaar in de printversie van de krant of op de website. Wij opteren voor een advertentieperiode van een jaar, waarbij je zes keer adverteert voor de prijs van vijf, maar een plaatsing per uitgave is natuurlijk ook mogelijk.

Onze schappelijke advertentieprijzen vind je hier.

Meer informatie via redactie@konkreetnieuws.nl of bel 06 29 09 94 42.