Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

4 juli: Uitnodigend sportfestijn voor de inwoners rondom het Newtonplein

Op dinsdag 4 juli 2023 organiseert WSDH een event met volop activiteiten voor kinderen en jeugd. Dit event staat in het teken van de opening van het vernieuwde sportveld op het Newtonplein. Er zijn diverse Urban sports clinic’s en demo’s te volgen door de doelgroep. Naast de urban sports is er nog veel ander vermaak. Kortom een hele leuke middag waarin WSDH zich laat zien als de sportaanbieder op de Haagse openbare playgrounds. De buurtsportcoaches en sportcoördinatoren maken deze dag tot een uitnodigend sportfestijn voor de inwoners rondom het Newtonplein.

U bent uitgenodigd om deze middag langs te komen op Playground Newtonplein. 

WSDH stimuleert sport en bewegen in de wijken met het programma Streetsport in heel Den Haag. De sportleiders en buurtsportcoaches van Streetsport zijn sportopgeleide professionals die een breed en laagdrempelig sportaanbod verzorgen voor alle inwoners in Den Haag. De Streetsport coaches organiseren wekelijks activiteiten op de diverse playgrouds.