Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Marjolein Witte in Straatgalerie De Spelonk

Expositie t/m 4 juni – Al het werk van Marjolein Witte (1979) komt voort uit één persoonlijke vraag: hoe kan ik ruimte innemen? Ze bouwde een installatie met kleurexplosies, geometrische vormen en plantenconfetti. Zeven dagen per week te zien op de stoep van Valkenboslaan 74. ‘Construction of Becomingbegon met het idee van een wortelsysteem dat zich naar de ruimte vormt en op zoek gaat naar voedingsbronnen als water, licht en mineralen om te overleven. Zoals een mens ook verschillende bronnen nodig heeft voor een gezond leven: fysieke behoeften, lichamelijke bescherming, sociale contacten, erkenning, persoonlijke ontwikkeling. Waar Marjolein Witte meestal een strak omlijnd plan heeft, liet ze zich nu meer leiden door haar intuïtie.