Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

NEST – The Grand Palace of Everyone

Expositie tot 7 mei – Welkom in ‘The Grand Palace of Everyone’, een plek waar grenzen niet bestaan en samenwerking centraal staat. Samen met No Limits! Art Castle (voorheen Outsiderland) worden de muren tussen fantasie en werkelijkheid, kunst en design, en ‘insider’ en ‘outsider’ kunstenaars gesloopt. Want wie bepaalt er eigenlijk of je wel ‘professioneel’ genoeg bent om mee te mogen doen? ‘The Grand Palace of Everyone’ rolt een zwart-witte loper uit voor het werk van meer dan 60 kunstenaars in 26 bestaande en nieuwe samenwerkingen tussen talentvolle en toegewijde kunstenaars. Zij aan zij vinden ze hun weg in de kunstwereld en presenteren ze hun uiteenlopende samenwerkingen in alle hoeken en gaten van Nest, waar nog nooit eerder werk van zoveel kunstenaars tegelijkertijd werd getoond.