Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Ali fietst naar Tanger

In de KonkreetNieuws van oktober vorig jaar berichtten we dat Ali al Hadaui op 1 mei van dit jaar vanuit onze wijk vertrekt om naar Tanger in Marokko te fietsen. Dat doet hij met het doel om € 3000 in te zamelen voor de Hersenstichting. Het geld is bestemd voor onderzoek naar schizofrenie. Vanwege zijn overleden broer die aan deze ziekte leed, heeft hij een bijzondere affiniteit met deze stichting.

Missen

Ali: “De fietstocht komt nu steeds dichterbij en dat is zo nu en dan onderwerp van gesprek thuis. Onze jongste zoon van 11 is meer uitgesproken over het missen van zijn vader dan onze zoon van 13. Mijn vrouw en ik hebben het er vaker over dat het moeilijk zal zijn om elkaar voor zo lang te missen. Onderaan de streep heb ik gelukkig ruim draagvlak thuis, wat mij goed doet.”

Teller staat op €1.800

Hij denkt begin juli in Tanger aan te komen. “Ik ben nu wekelijks aan het sporten om mijn conditie op peil te houden. En onlangs heb ik de fiets gekocht waarmee ik de tocht ga maken. Wat de sponsoring betreft: op dit moment staat de teller van de donaties op € 1.800. Nog € 1.200 te gaan, dan is mijn streefbedrag gehaald.”


Wil je ook doneren? Ga naar https://gofund.me/1ecfc2e1

Tekst: Anneke de Graaf
Foto: Sara van der Borg