Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

The Grand Palace of Everyone

The Grand Palace of Everyone

Opening vrijdag 3 maart vanaf 18:00 – 22:00 uur

Tentoonstelling: 3 maart t/m 7 mei

Op vrijdag 3 maart ben je van harte uitgenodigd voor de opening van de nieuwe tentoonstelling ‘The Grand Palace of Everyone’, een samenwerking met No Limits! Art Castle in Nest. We rollen een zwart-witte loper uit voor het werk van meer dan zestig kunstenaars in 26 bestaande en nieuwe samenwerkingen tussen talentvolle en toegewijde kunstenaars. Zij aan zij vinden ze hun weg in de kunstwereld en presenteren ze hun uiteenlopende samenwerkingen in alle hoeken en gaten van Nest, waar nog nooit eerder zoveel kunstenaars tegelijkertijd werden getoond.

18:00 Opening
18:00 Performance FLORAYA i.s.m. Theater LeBelle (doorlopend)
18:15 Welkomstwoord Heske ten Cate & Jan Hoek
18:30 Modeshow Stijn Zeelenberg x David Paulus
20:30 Performance Bruin Jackson
22:00 Einde

‘The Grand Palace of Everyone’ is een plek waar grenzen niet bestaan en samenwerking centraal staat. Samen met No Limits! Art Castle (voorheen Outsiderland) slopen we de muren tussen fantasie en werkelijkheid, kunst en design, en ‘insider’ en ‘outsider’ kunstenaars. Want wie bepaalt er eigenlijk of je wel ‘professioneel’ genoeg bent om mee te mogen doen?

Over No Limits! Art Castle

Ondanks de vaak geuite wens voor een inclusieve kunstwereld, is er nog steeds een harde scheiding tussen zogenaamde ‘outsider art’ en de reguliere kunstwereld. No Limits! Art Castle zet zich in om deze twee werelden te verbinden. Ze doen dat onder andere door langdurige samenwerkingen op te zetten tussen kunstenaars uit deze nu nog gescheiden velden en die te tonen in hun eigen expositieruimte in Sexyland World in Amsterdam-Noord, maar ook in samenwerkingen met andere kunstinstellingen.

NB: tussen 16:00 en 18:00 uur organiseren we een prikkelarme VIP opening voor de deelnemende kunstenaars (en hun begeleiders). Als je naar de opening wilt komen maar behoefte hebt aan iets minder prikkels dan ben je van harte welkom. Meld je in dat geval aan via onderstaande knop.

Met: Jacquelien Gosschalk de Leeuw & Carmen Schabracq, Youssef Boucenna & Susan Kooi, Mette Sterre & Jonathan de Regt, Nina666 & Martine Derks & Marijn Abel, Alex Naber & ChelseaBoy, Saman Khoshgbari, Jana Romanova & Ewa Kruttova, Aàdesokan & Yasmine van Haesebroucke, Renske de Greef & Jacqueline Loeve, Rik Laging & Anemoon Fokkinga, Shani Leseman & Iris Luijkenaar, Tommy Smits & Laurens Gabriël, Anemoon Fokkinga & Gert Wessels, Cengiz Imamdi & Wieger Windhorst & Wildbarz, Mohamed Dari & Salim Bayri, Piet Parra & Ben Augustus, Bruin Parry, Kenza Taleb & Saaber Bachir, Theater LeBelle & Duran Lantink, Joey Bocciardo & Fenna Miedema & Nancy Keizer &  Jessica van Halteren & Georgy Dendoe & Tirino Yspol, Rudy de Gruyl & Benedikt Fischer, Bas Kosters & Ayse Somuncu, Patta & Desmond Tjon A Koy & Regilio Benjamin, Soumaya Ibrahim & Floor van Leeuwen & Mohamed Boujarra, Stijn Zeelenberg & David Paulus, Bonne Suits & Sijtse Keur & Norbert de Jong & Alexxx & Hans Klastat & Minke de Fonkert & Antoine Monod de Froideville & Brenda van Vliet.