Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Samen aan de slag met de wijkagenda in het Regentesse- en Valkenboskwartier

De gemeente wil samen met de bewoners, ondernemers en organisaties uit iedere wijk een wijkagenda opstellen. Daarin staan de drie belangrijkste verbeterpunten waaraan in de komende vier jaar in die wijk gewerkt gaat worden. Ook in onze wijk ReVa moet dus een wijkagenda komen.

Wat vinden bewoners belangrijke verbeterpunten

Om een goed beeld te krijgen van wat er leeft en speelt, wil de gemeente cijfers en informatie over onze wijk verzamelen. Wij, als bewoner of ondernemer, weten het beste wat er hier nodig is. De gemeente wil nu met bewoners en ondernemers gesprekken voeren en vragenlijsten afnemen, om erachter te komen welke verbeterpunten voor de wijk wij belangrijk vinden. 

Via www.denhaag.nl/wijkagenda of de QR-code kunnen we om te beginnen de vragenlijst  invullen. 

Iets betekenen voor de wijk

Daarnaast is de projectleider voor de ReVa-wijkagenda Hakim Ahbarouch op zoek naar bewoners en ondernemers die iets willen betekenen voor de wijk. Ben jij diegene, of ken je iemand die een bijdrage wil leveren, neem dan zeker contact met hem op. Vooral ook de mening van jongeren vindt hij erg belangrijk. Want die spreken of horen we te weinig. Is jouw zoon of dochter, neefje of nichtje misschien een jongere die graag wil meepraten over hoe de gemeente samen met bewoners ReVa een nog fijnere wijk kan maken? Hakim is te bereiken via wijkagendareva@denhaag.nl. Hij gaat graag met de (jongere) bewoners in gesprek. 

Tekst: Redactie