Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Ontmoeting met het college van burgemeester en wethouders op 7 februari 2023

Het college van burgemeester en wethouders wil dichtbij en benaderbaar zijn voor bewoners en ondernemers. Wil luisteren en actie ondernemen voordat zorgen problemen worden. Daarom brengt het college van burgemeester en wethouders op dinsdagavond 7 februari 2023 een bezoek aan stadsdeel Segbroek. Wij nodigen u van harte uit om hierbij aanwezig te zijn.

Programma

U bent vanaf 19.00 uur van harte welkom bij korfbalvereniging HKV Achilles. Het programma start om 19.30 uur.
Tijdens het programma stelt het college van burgemeester en wethouders zich aan u voor en wordt kort iets verteld over het coalitieakkoord. Ook vertelt een aantal mensen uit het publiek iets over een voor hen belangrijk thema in het stadsdeel. Daarna heeft u de mogelijkheid om informeel in gesprek te gaan met de burgemeester en wethouders. Het programma eindigt om21.00 uur.

Komt u ook?

U kunt zich aanmelden via deze link: https://forms.office.com/e/Mb9pXh3ft9Er is plek voor maximaal 100 personen. Wilt u zich liever telefonisch aanmelden? Bel dan naar: 06 25 76 49 27.

Dank alvast en groet,

Mariska Blezer
Communicatieadviseur stadsdeel Segbroek