Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Kan vast beter!

Ons fraaie wijkpark De Verademing heeft ook tennisbanen, waarvan vrij gebruik gemaakt kan worden. Dat is heel fijn natuurlijk. Wel jammer dat wanneer het Sportpark gesloten is, de tennisbanen niet anders bereikbaar zijn dan via een klimpartij over het hek. Daar wordt overigens zeker gebruik van gemaakt, zo hebben we zelf kunnen constateren. Dat snappen we best, want zonde om bij goed tennisweer in de weekends of in de avond die baan ongebruikt te laten. Laat de wijkbewoners ongehinderd een balletje slaan en geef ze op een wat sjiekere wijze toegang tot die banen! Een eigen poortje misschien?

Tekst en foto: Aad van Schie