Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Kan vast beter!

Recht tegenover de ingang van de sporthal aan de Gaslaan ligt dit onbestemde postzegeltje ‘grauw/groen’. Dit stukje grond is van de gemeente. Er groeit een beetje wild gras, er staat een perenboompje en wat slecht identificeerbare ‘kunstwerkjes’ of aanzetten daartoe en er wordt ook regelmatig vuil gestort zo te zien. Er zijn naburige bewoners die hier wel een echt volkstuintje van willen maken en de achterburen hebben liever een paar extra parkeerplaatsen. Ze komen er blijkbaar niet uit. De gemeente ook niet dus. Meer groen en dan ook een beetje aardig kan deze zeer stenige en wat unheimische plek van de wijk wel gebruiken, lijkt ons. Tot nu toe is het resultaat veel ‘geschreeuw’ en weinig wol. Nou, dat kun je er wel aan afzien.

Tekst en foto: Aad van Schie