Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Het NationaleTheater, Zaak 3 – Over boeken: Kees ’t Hart

Zondag 11 december, 15.00 uur
Het is zondagmiddag. Je hebt net geluncht in het restaurant van Zaal 3. Met een drankje in de hand luister je naar drie panelleden die samen met Kees ‘t Hart lekker kletsen over … je raadt het al, boeken. Wat wil een mens nog meer? En dat allemaal terwijl je kans maakt op een boek uit de tombola, geniet van muzikale intermezzo’s en je laat verrassen door de debutant. Na afloop is er een borrel en wordt er nog gezellig nagepraat. Zondagmiddag was nog nooit zo verfrissend!

HNT Zaal 3
De Constant Rebecqueplein 20A,
2518 RA Den Haag
hnt.nl