Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Paper Art & Design – Hans Lankes – Voor, Tussenin en Achter

Tentoonstelling t/m 5 november

De knipsels van Hans Lankes (D) gaan verder dan de bekende ‘papercuts’. Hij gebruikt het op een radicale, persoonlijke en eigentijdse manier. Wie deze kunstwerken en installaties onder ogen krijgt, ervaart een esthetisch spanningsveld. Vrij experiment en nauwgezette nauwkeurigheid wisselen elkaar af. Er zijn mogelijkheden voor beleving en interpretatie. Lankes is niet geïnteresseerd in conclusies, zegt hij, hij wil “ruimtes openen en perspectieven blootleggen”. Er is altijd voor, tussen en achter. De werken zijn als lichamen die gekleurde lichte en/of donkere schaduwen creëren. Deze kunstwerken verkennen de ruimte. Afhankelijk van de lichtinval, bij daglicht of kunstlicht, schijnen de werken driedimensionaal.

Galerie Paper Art & Design
Weimarstraat 56
2562  GZ Den Haag
+31 (0)6 24638700
info@paperartanddesign.nl
www.paperartanddesign.nl