Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

8 november: de mantelzorger in de spotlight!

Trakteer jezelf op een gratis muzikale high tea met persoonlijke verhalen van én voor mantelzorgers en met topmuzikanten van het Residentie Orkest. In het kader van de Week van de Mantelzorg organiseren Stichting Wijkz Segbroek en Theater De Nieuwe Regentes in samenwerking met het Residentie Orkest op dinsdag 8 november een onvergetelijke middag voor mantelzorgers, de onzichtbare helden uit de buurt.

Ben je mantelzorger en wil je hier graag bij zijn? Kom dan op dinsdagmiddag 8 november van 15.00 tot 16.30 uur naar Theater De Nieuwe Regentes. Meld je aan via: mail@denieuweregentes.nl o.v.v. publiek mantelzorg.

Tekst: Redactie