Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Wijn & Kunst Atelier – Jessie Hoefnagel

Expositie t/m 18 september – Finissage 18 september, 15.00-17.00 uur.

De kern van Jessie’s illustratiewerk vindt zijn bestaan in alledaagse observaties, twijfels, gedachten en fantasieën. Vaak zijn de karakters en objecten in haar werk aan het experimenteren met het dagelijks leven, ze proberen te ontsnappen aan de gewoonte. Naast haar kenmerkende lijntekeningen maakt Jessie ook lino-prints en geborduurde werken. Ook zijn er riso-prints en digitale prints van haar illustraties.

Wijn & Kunst Atelier
Weimarstraat 24 A
2526 GX Den Haag
info@wijnenkunstatelier.nl

www.wijnenkunstatelier.nl