Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Weggeefmarkt Segbroek Voor Elkaar op zaterdag 8 oktober in de Regenvalk

De inflatie is enorm, je kan steeds minder kopen voor één euro. Veel mensen hebben een kleine of géén buffer. Een klein gebaar kan een groot verschil maken. Daarom organiseert de Stichting Africa Life;

de Segbroek Voor Elkaar WEGGEEFMARKT op zaterdag 8 oktober 2022 van 12.30 tot 17.00 uur
in wijkcentrum de Regenvalk aan het Regentesseplein 148 te Den Haag.

Wij organiseren deze dag onder andere een kledingbeurs, muziek en kinderactiviteiten, vroeg in oktober voordat de winterkou begint.

Het is een dag om je overbodige mooie kleding/spullen (mag gebruikt zijn maar wel netjes) gratis weg te geven aan een ander die het harder nodig heeft dan jijzelf. Mooie spullen/kleding, schoenen, speelgoed, boeken die je normaal gesproken niet wil weggeven maar, nu je de helpende hand kan bieden aan anderen, bereid bent om te schenken.

We willen je vragen om de spullen goed en netjes te verpakken in een tasje of vuilniszak en vóór 1 oktober 2022 af te geven bij het kantoor van Stichting Africa Life in de Regenvalk, bij voorkeur in de middag vóór 16.00 uur. Adres: Regentesseplein 148, 2562 GR Den Haag. Afgeleverde kleding/spullen willen wij graag presentabel aanbieden en worden daarom tevoren gesorteerd. De minder geschikte kleding gaat naar de recycling. Kom je uit het stadsdeel Segbroek dan heb je een streepje voor want we organiseren dit voor de bewoners van Segbroek en daarnaast  voor alle anderen die wel wat positiefs kunnen gebruiken.

Uiteraard ben  je uitgenodigd voor deze feestelijke dag met muziek, koffie, thee en koekjes.

Graag horen wij van je en we kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

Alvast bedankt, met vriendelijke groet,

James Owie,
Voorzitter Stichting Africa Lif