Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Toko Toet weer open na brand

Na wekenlange sluiting als gevolg van een felle keukenbrand gaat Toko Toet aan de Beeklaan eind augustus weer open. De brand ontstond op 1 juli toen vlammen in een pan oversloegen naar de afzuiginstallatie. Ook al had de brandweer het vuur snel onder controle, in de keuken en het afhaalrestaurant werd een ravage aangericht. Rook en roet veroorzaakten grote schade aan het interieur. Om de toko weer in bedrijf te kunnen nemen, moesten installaties worden vervangen, plafonds gesloopt, muren schoongeboend en geverfd. Er is de afgelopen weken hard gewerkt om een snelle heropening mogelijk te maken. Toko Toet is de oudste Indische toko van Den Haag en een begrip tot ver buiten het Regentesse- en Valkenboskwartier. Sinds de jaren vijftig wordt er eten afgehaald en geserveerd. Gelukkig gaat dat straks gewoon weer door.

Tekst: Cor Speksnijder
Foto: Anneke de Graaf