Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Rolling down the river op het Koningsplein

Jazz in de Regentes op 8 en 9 juli veranderde het Koningsplein geregeld in een  kolkend danswalhalla. Bijna allemaal swingende bands uit de regio. Misschien wat weinig jazz voor de hardcore jazzfans, maar wel heel aanstekelijk en wat was het druk, vooral in de avonden.

Edwin Rutte verzorgde met zijn professionele jazzcombo op zaterdagmiddag een familie-jazzconcert. Wat kan die man toch goed zingen en je waant je zo weer in de sfeer van ‘broodje poep’. En hij kreeg buurtbewoners, zowel kinderen als moeders, op het podium aan het zingen. ‘Summer time’ in een operaversie en in een swingversie. We zijn in de wijk heel gelukkig met dit festival en we kijken nu alweer uit naar de editie van 2023.

Tekst en foto: Aad van Schie