Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

NEST – Non-profits at all costs

Tentoonstelling 9 september t/m 6 november – Curator: Farida Sedoc, scenografie en grafisch ontwerp: Eline Mul.

De tentoonstelling brengt zeven kunstenaars samen wiens makerschap vele vormen aanneemt. Ze zijn kunstenaar, maar ook dj, (mode)ontwerper, muralist, artdirector en lichaamswerker; afhankelijk van plaats en context en het liefste allemaal tegelijkertijd. De kunstenaars, geselecteerd door Farida Sedoc, hebben duidelijke overeenkomsten in houding en aanpak. “Volgens mij wordt Nederland gerund als een BV en is het motto ‘profit at all cost’. Als je er ‘non’ voor plaatst, stelt het de vraag wat het betekent om niet rendabel binnen die opvatting te zijn. Wat als winst niet het doel is, maar samenzijn?”

NEST – ruimte voor kunst
De Constant Rebecqueplein 20b
2518 RA Den Haag
070 3653186
info@nestruimte.nl

www.nestruimte.nl