Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Kan vast beter!

Het hele pand Beeklaan 296, winkel en bovenwoning, staat al geruime tijd leeg. In de winkelruimte was voorheen een fighting club/sportschool gevestigd. Nou, vechten kan de op de vele affiches op dit pand afgebeelde Mairan Sewtahal wel. Hij stond heel laag op de kieslijst voor de PvdA bij de verkiezingen van maart. Maar het is hem gelukt om via voorkeursstemmen in de fractie te komen. Maar om dan vier maanden later nog steeds een hele gevel te domineren met je gezicht, gaat wel heel ver. Het zou beter zijn ervoor te zorgen dat dit pand weer een fatsoenlijke ondernemer krijgt en dat het leegstaande bovenhuis weer een woning wordt voor een van de vele woningzoekenden. Lijkt me wel wat voor een sociaaldemocraat!

Tekst: Aad van Schie
Foto: Piet Vernimmen