Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

Informatiemiddag het Spiraalbos in wijkpark de Verademing

Woensdag 21 september, van 14.00-16.00 uur.

De komende tijd wordt de Verademing weer een beetje groener: er wordt een bos van 15 bij 15 meter aangeplant. Dit is een van de resultaten van het project van Sara Vrugt, textielkunstenaar uit ReVa, die in twee jaar tijd met veel anderen een prachtig bos borduurde van 30 meter lang en 4 meter hoog. Met de opbrengsten uit donaties komt er nu op de Verademing een minibos in spiraalvorm vol kruiden, struiken, heesters en bomen.

Wil je er meer over weten? Dat kan op woensdag 21 september, tussen 14.00-16.00 uur, op de Verademing, aan de voet van de zandheuvel, tussen de Witte Villa en de elektriciteitshuisjes in. spiraalbos@denhaag.nl

Eerder in KonkreetNieuws: 
Honderdduizend bomen en een bos van draad
Van een kunstwerk naar een levend bos