Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

De Uitvindershof fixte het op 25 juni

Het Wijkfestival/Buurtcamping gaat dit jaar niet door vanwege een gebrek aan vrijwilligers. Hopelijk volgend jaar beter. Maar gelukkig was er op 25 juni een mooi alternatief in die prachtig wijktuin tussen de Van Swindenstraat en de  Regentesselaan: het FIX-IT festival.

Een inspirerende bijeenkomst in dat lusthof met allerhande activiteiten: sieraden maken, naald-en-draad-oma’s, kledingruil en een boksworkshop. En natuurlijk muziek: klezmermuziek, accordeonmuziek en een dj. Het was er druk en we merkten dat veel bezoekers voor het eerst in deze tuin kwamen. Aan het einde van de middag was er een buurtmaaltijd met op tafel allerhande meegebrachte etenswaar. Voor herhaling vatbaar, zo’n leuk wijkfestival. Ook om je buurt beter te leren kennen natuurlijk.

Tekst en foto: Aad van Schie