Bewoners van ReVa Groen en Duurzaam Cultuur, Sport en Religie Zorg, Hulp en Welzijn Veiligheid en Verkeer Wonen, Leren en Werken Gemeente en Politiek Geschiedenis van ReVa

DCR OPEN is terug, en wel op 17 september 2022!

Altijd al binnen willen kijken? Dat kan nu! Ontdek de vele studios, initiatieven, maakplaatsen en gezichten die DCR warm houden. Met tal van performances, workshops, tours, talks en screenings. Een initiatief van Nest, Zaal 3, CLOUD At Danslab, Studio Loos, Rewire, Huis van Gedichten en de zelfstandige makers van creatieve broedplaats de DCR.

DCR OPEN is terug, en wel op 17 september 2022! Hoewel lange tijd afwezig waren de kunstenaars in de vele studio’s dat niet. Steeds achter gesloten deuren broeden ze op nieuwe ideeën die vervolgens hun weg naar presentatie vinden. Nu is het de moment om binnen te gluren in ateliers en de vele creatievelingen aan de tand te voelen over maakprocessen of het weer. Waag je aan een van de workshops, ontdek performances tot in de verste krochten van het gebouw, leg je horizontaal tijdens de vele screenings of volg een van de tourgidsen. Kortom, ervaar de vele facetten van DCR en vier de vele gezichten die deze plaats warm houden.

De DCR ateliers zijn open van 13:00 tot 20:00, het programma loopt tot 22:00. Muziek, vertier, gezelligheid, drankjes en eten zijn in veelvoud aanwezig.

DCR OPEN is een initiatief van Nest, Zaal 3, CLOUD At Danslab, Studio Loos, Rewire, Huis van Gedichten en de zelfstandige makers van creatieve broedplaats de DCR.